Διεξαγωγή Απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης και Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Πειθαρχικού Συμβουλίου & Εξελεγκτικής Επιτροπής

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας εύχεται ολόψυχα η Νέα Χρονιά να φέρει πνοή αισιοδοξίας και δημιουργικής διάθεσης, χαρούμενες και ουσιαστικές στιγμές σε όλους και να εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες!

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Καταστατικό της Εταιρείας, η δεύτερη και τελική Γενική Συνέλευση για  τον Απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και διεξαγωγή Αρχαιρεσιών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Πειθαρχικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί:

το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11.00 στα γραφεία της ΕΕΑ.

Αμέσως μετά το τέλος της συνέλευσης θα γίνει εκλογή της εφορευτικής επιτροπής και θα διεξαχθούν οι εκλογές. Οι κάλπες θα μείνουν ανοικτές μέχρι τις 15.00.

Ψηφοδέλτιο

Δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία έχουν όλα τα τακτικά μέλη της Εταιρείας που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις προς την Εταιρεία μέχρι και το 2023.  Επίσης κάθε μέλος της ΕΕΑ που συμμετέχει στη απολογιστική Γ.Σ. και στην ψηφοφορία μπορεί να ψηφίσει με εξουσιοδότηση για δύο (2) μέλη που δεν παρευρίσκονται αλλά έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις προς την Εταιρεία.

Τα άρθρα του καταστατικού της Εταιρείας
(12, 13, 14 & 15) που αφορούν τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και των Αρχαιρεσιών  θα τα βρείτε στο Διαδίκτυο: www.algologia.gr. Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε το αρχείο με πρότυπο εξουσιοδότησης.

Εξουσιοδοτήσεις

Στα πλαίσια της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές από κοντά και να γιορτάσουμε  την κοπή της πίτας μας. Φέτος το μέλος μας που θα κερδίσει το φλουρί θα κερδίσει αυτόματα και την συμμετοχή του στο συνέδριο της EFIC που διεξάγεται στη Βουδαπέστη 20-23 Σεπτεμβρίου 2023.

Ελπίζουμε ότι η μεγάλη συμμετοχή σας στη Γ.Σ. και στις Αρχαιρεσίες θα προωθήσει τους κοινούς μας στόχους.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος
, Kυριακή Βαγδατλή

Η Γεν. Γραμματέας,  Αθηνά Κολοτούρα

 

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα και πρόβλημα:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΓΟΛΟΓΙΑΣ
Μακρυνίτσας 4 - 6. Αθήνα 115 22

Tηλ: 210 6421700 (Δε-Πέ 5-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448686

Email: info@algologia.gr

Αίτηση Εγγραφής - Συνδρομές

Αίτηση Εγγραφής Μέλους Ε.Ε.Α.

Συνδρομές: Η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων με την Ε.Ε.Α. είναι δυνατή μόνο μέσω των δύο επισήμων λογαριασμών της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας στις Τράπεζες:

EUROBANK IBAN: GR4802600080000310102218133


Σας παρακαλούμε να στείλετε με email, fax ή επιστολή στην Εταιρεία την απόδειξη κατάθεσης της Τράπεζας.

Εάν είστε μέλος της Ε.Ε.Α. και έχουν αλλάξει τα στοιχεία σας στείλτε μας ένα σχετικό e-mail