Δελτίο τύπου σχετικά με την συνταγογράφηση σε καρκινοπαθείς

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το ΔΣ της ΕΕΑ έστειλε ένα δελτίο τύπου στο γραφείο Τύπου του Υ.Υγείας , Αθηναϊκό πρακτορείο,  ygeianet, iatropedia, health report, με το ακόλουθο περιεχόμενο. Παρακαλείσθε να εξυπηρετήσετε τους ασθενείς στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε- όπως άλλωστε είμαι σίγουρη ότι το κάνετε και στην καθημερινή σας πρακτική.

Με δεδομένο τον αυξημένο κίνδυνο που διατρέχουν οι ασθενείς με χρόνια νοσήματα και ιδιαίτερα οι ανοσοκατασταλμένοι  (καρκινοπαθείς, πολλαπλή σκλήρυνση κ.ά) από την προσέλευση τους στα Τακτικά Ιατρεία των νοσοκομείων και με βάση τις μέχρι σήμερα αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας
η  Ελληνική Εταιρεία Αγολογίας ενημερώνει τους ασθενείς ότι:

Για την συνταγογράφηση της αναλγητικής τους αγωγής μπορούν να προσέρχονται στα Ιατρεία Πόνου, άτομα από το οικογενειακό τους περιβάλλον ή υπάλληλοι των κοινωνικών υπηρεσιών με προσκόμιση της ταυτότητας του ασθενούς.

Για τον ίδιο λόγο, σε ασθενείς που πάσχουν από χρόνιο μη καρκινικό πόνο (οσφυαλγία, κεφαλαλγία, νευραλγίες) και υποβάλλονται σε ποικίλες θεραπείες στα Ιατρεία Πόνου, συστήνουμε να αποφεύγουν την αναίτια έκθεσή τους στο περιβάλλον του Νοσοκομείου αυτή την περίοδο.

Οι γιατροί των Ιατρείων πόνου στα Δημόσια Νοσοκομεία βρίσκονται στην διάθεση των ασθενών για τηλεφωνική επικοινωνία και οδηγίες σε επείγουσες καταστάσεις.

Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της παγκόσμιας υγειονομικής πρόκλησης, υπακούμε στις συστάσεις των αρμοδίων και Μένουμε Σπίτι

 

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα και πρόβλημα:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΓΟΛΟΓΙΑΣ
Μακρυνίτσας 4 - 6. Αθήνα 115 22

Tηλ: 210 6421700 (Δε-Πέ 5-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448686

Email: info@algologia.gr

Αίτηση Εγγραφής - Συνδρομές

Αίτηση Εγγραφής Μέλους Ε.Ε.Α.

Συνδρομές: Η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων με την Ε.Ε.Α. είναι δυνατή μόνο μέσω των δύο επισήμων λογαριασμών της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας στις Τράπεζες:

EUROBANK IBAN: GR4802600080000310102218133


Σας παρακαλούμε να στείλετε με email, fax ή επιστολή στην Εταιρεία την απόδειξη κατάθεσης της Τράπεζας.

Εάν είστε μέλος της Ε.Ε.Α. και έχουν αλλάξει τα στοιχεία σας στείλτε μας ένα σχετικό e-mail