• Διεξαγωγή Απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης και Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Πειθαρχικού Συμβουλίου & Εξελεγκτικής Επιτροπής • Καταληκτική ημερομηνία για υποβολή υποψηφιοτήτων για συμμετοχή στο ΔΣ της ΕΕΑ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με το Καταστατικό της Εταιρείας η Γενική Συνέλευση για Απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και διεξαγωγή Αρχαιρεσιών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Πειθαρχικού Συμβουλίου θα διεξαχθεί το Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 14:30 στα Γραφεία της Εταιρείας.  Σε περίπτωση μη απαρτίας η δεύτερη και τελική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11.00 στα γραφεία της ΕΕΑ. Αμέσως μετά το τέλος της συνέλευσης θα γίνει εκλογή της εφορευτικής επιτροπής και θα διεξαχθούν οι εκλογές. Οι κάλπες θα μείνουν ανοικτές μέχρι τις 15.00.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα τακτικά μέλη της Εταιρείας που έχουν εκπληρώσει όλες τις ταμειακές τους υποχρεώσεις προς την Εταιρεία μέχρι και το 2023. Υποβολή υποψηφιοτήτων για Δ.Σ. (7μελές και 2 αναπληρωματικά μέλη), Εξελεγκτική Επιτροπή (3 μελής και 2 αναπληρωματικά μέλη) και Πειθαρχικό Συμβούλιο (4μελές και 2 αναπληρωματικά μέλη) θα κατατίθενται γραπτώς (επιστολή e-mail) μέχρι και την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία έχουν όλα τα τακτικά μέλη της Εταιρείας που έχουν εκπληρώσει όλες τις ταμειακές τους υποχρεώσεις προς την Εταιρεία μέχρι και το 2023.  Επίσης κάθε μέλος της ΕΕΑ που συμμετέχει στην Επιστημονική Συνάντηση, στη Γ.Σ. και στην ψηφοφορία μπορεί να ψηφίσει με εξουσιοδότηση για δύο (2) μέλη που δεν παρευρίσκονται αλλά έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις προς την Εταιρεία.

Τα άρθρα του καταστατικού της Εταιρείας (12, 13, 14 & 15) που αφορούν τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και των Αρχαιρεσιών  θα τα βρείτε στο Διαδίκτυο: www.algologia.gr.
Στους ακόλουθους συνδέσμους θα βρείτε ένα αρχείο με τις αιτήσεις για τη συμμετοχή σας στα ψηφοδέλτια για την εκλογή σας ως μέλους του Δ.Σ. ή Π.Σ. ή Ε.Ε. και ένα αρχείο με πρότυπο εξουσιοδότησης.

•    Αιτήσεις συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο

•    Εξουσιοδοτήσεις

Ελπίζουμε ότι η μεγάλη συμμετοχή σας στη Γ.Σ. και στις Αρχαιρεσίες θα προωθήσει τους κοινούς μας στόχους.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος, Kυριακή Βαγδατλή

Η Γεν. Γραμματέας,  Αθηνά Κολοτούρα

 

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα και πρόβλημα:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΓΟΛΟΓΙΑΣ
Μακρυνίτσας 4 - 6. Αθήνα 115 22

Tηλ: 210 6444174 (Δε-Πέ 5-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448686

Email: info@algologia.gr

Αίτηση Εγγραφής - Συνδρομές

Αίτηση Εγγραφής Μέλους Ε.Ε.Α.

Συνδρομές: Η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων με την Ε.Ε.Α. είναι δυνατή μόνο μέσω των δύο επισήμων λογαριασμών της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας στις Τράπεζες:

EUROBANK IBAN: GR4802600080000310102218133


Σας παρακαλούμε να στείλετε με email, fax ή επιστολή στην Εταιρεία την απόδειξη κατάθεσης της Τράπεζας.

Εάν είστε μέλος της Ε.Ε.Α. και έχουν αλλάξει τα στοιχεία σας στείλτε μας ένα σχετικό e-mail